Labda1

A Magyar Labdarúgó Szövetség a nemzetközi Grassroots-hét alkalmából az UEFA-tól kapott labdákkal ajándékozta meg a KEM Gyermekvédelmi Központ lakóit.

A MLSZ a Szociális Program keretében sporteszközöket juttat el az arra rászorulókhoz. Az MLSZ Komárom—Esztergom Megyei Igazgatóság vezetése úgy döntött, hogy intézményenként 10 darab labdát és 5 darab  jelzőtrikót ajándékoz az oroszlányi és a komáromi gyermekotthonnak.

Labda3

Az oroszlányi gyermekotthonba látogatott Khéner László MLSZ megyei elnök, dr. Kancz Csaba MLSZ megyei elnökségi tag és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony. Kocsis György intézményvezető vette át a felajánlott sporteszközöket. Az intézmény tágas tornateremmel, sportpályával rendelkezik, így az ott élő gyermekek számára a sportolás mindennapos tevékenység. A tanárok, nevelők kiemelt figyelmet fordítanak a tehetséges fiatalok felkarolására, ennek köszönhetően már több gyermek a városi labdarúgó csapatban is igazolt játékos.

Labda2

A Komárom, Csillag lakótelepi gyermekotthonokba az MLSZ megyei vezetőségi tagjai közül dr. Molnár Attila polgármester úr is ellátogatott. A komáromi gyermekotthon lakói a Csémi SE igazolt játékosai, így ők is örömmel fogadták a sporteszközöket.